Testet av minikylar uppdaterat 2017

Under 2016 besöktes minikyl.se mer än någonsin tidigare och ni användare vi mottog mycket positiv feedback. Vi är såklart glada att vi kan hjälpa så många i djungeln av köp av minikyl och har därför nu uppdaterat testet med nya minikylskåp och minikylar med de kylskåp som håller både måttet och hög kvalité 2017.

Många olika parametrar valdes ut som fick avgöra vilka kylar som kvalar in sig på listan, bland dessa vägdes främst användarkommentarer, expertrecensioner, funktionalitet och pris. Vi har jämfört och beräknat recensioner från flera olika sidor för att få så objektiv bild som möjligt. De slutgiltiga topp 3 är internt oberoende, det vill säga, det finns ingen etta utan alla är vinnare i sin respektive prisklass. Även diverse olika specialkylar från olika varumärken har valts ut för att bredda utbudet lite. Dessa kvalar in på listan främst på grund av unika varumärken och därav finns de på sidan av topp 3.

En av alla testade minikylar 2017

En av alla testade minikylar 2017

Vi avvägde kylarna noggrant och mycket hänger på om användarrecesionerna håller i sig över året och därav bevisar att kvalitén inte försämrats. Vi uppdaterade även priser och features för de kylskåp som fortfarande platsade in på listan.

De slutgiltiga vinnarna av bästa minikyl 2017 är:

  • Bästa billiga minikyl: Mini Fridge
  • Bästa minikylskåp i mellanprisklasen: ChillMate
  • Bästa exklusiva kvalité: ChillQuiet

Vi hoppas många välkylda läskburkar kyler av heta sommarkroppar, att många mellanmål håller sig kylda och att ölflaskorna håller sig på perfekt iskall nivå innan de sakta dricks en lugn sommarkväll. Hur använder du din kyl? Skriv gärna in till oss och berätta om nya innovativa användningsområden.

Vi ser med spänning fram emot det kommande året av nyproducerade minikylar och ett ytterligare uppdaterat test. Vet du något om en ny variant som inte vi vet? Tipsa oss!

Vi avslutar med ett citat att fundera på för den snuvige:

Alkohol har, trots många försök, aldrig botat någon förkylning – men det har aldrig någon läkare heller.

Med detta vill vi poängtera att alkoholkonsumtion ej uppmanas, men en liten välkyld öl har väl ingen dött av?

Öl i solnedgång kyld av minikyl

Skål! Få saker slår en välkyld öl i en soldnedgång

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*