Testet av minikylar uppdaterat 2018!

När vi nu rullat in på 2018 tyckte vi det var dags att göra en ordentlig genomgång av testet vi tidigare gjort. Har vi nya väl-recencerade minikylar på där ute som inte fanns tidigare när vi gjorde ursprunget till detta test? Står sig våra bästa minikylskåp även i år eller har vi några skarpa nykomlingar? Vi vill göra det så lätt som möjligt för dig när du ska välja rätt minikyl att köpa och denna uppdatering hjälper förhoppningsvis till i djungeln av minikylskåp där ute!

OBS: Vi har inte tagit med coca cola kylskåp och liknande då de inte utmärkt sig alls förutom för sitt utseende.

De 3 bästa minikylskåpen 2018 är…

Efter en noggrann genomgång av 20-tal stora e-handelsbutiker och deras minikylar, specifikationer och användarrecensioner av dessa kan vi dra slutsatsen att samma kylskåp som vann testet 2017 står sig även 2018. De 3 bästa kylskåpen i sina respektive prisklasser är Coolstuff Mini Fridge, Chillquite Minikylskåp och Chillmate Termoelektrisk Minikyl.
Vi har endast gjort mindre förändringar i faktan och uppdaterat de små prisjusteringar som butikerna utfärdat. Under 2017 inkom många recensioner av kylskåp och just nu ser det ut som följer:

 

Betygssättning av respektive minikyl

coolstuff minikyl 4,3 betyg recension

Coolstuffs kyl för bara 700 kr har väldigt högt betyg jämfört med andra minikylar i samma prisklass och fortsätter vara den dominerande kylen för under 1000 kr även 2018.

 

Betyg av testad minikyl

Chillmate har mottagit mängder av positiva omdömmen, hela 68 recensioner och snittet ligger på över 4/5. Riktigt bra.

 

2018 betyg av minikylskåp

Chillquiet är återigen den absolut mest omtyckta minikylen. Hade betygsskalan vara mer noggrann ser det ut som den skulle ligga väldigt nära 5/5 i betyg, i alla fall om man tittar på de omdömmen som finns. Speciellt mycket hurrarop får den tack vare sin låga ljudnivå, detta är ett av alla exempel:

Minikyl recension

Så här hittar du till de butiker som säljer dessa kylskåp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*